«Δεν θα γλιτώσετε την τίσιν»!

«Δεν θα γλιτώσετε την τίσιν»!

Γιώργος Τσακίρης
«Δεν θα γλιτώσετε την τίσιν»!

bet365

Ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε βάρος της ΕΠΟ με αφορμή τις αλλαγές στην ΚΕΔ όπου γίνεται λόγος για διαφθορά, για υπηρέτες της παρανομίας και πολλά, πολλά άλλα...

Ήταν γνωστή από το πρώτο... δευτερόλεπτο που έγιναν γνωστές κι επίσημα οι αλλαγές στην ΚΕΔ η οργή της ΑΕΚ και ο εκνευρισμός για το γεγονός ότι επί της ουσίας (όπως υποστήριζαν στην Ένωση) «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της επικοινώνησε επί της ουσίας την οργή της αυτή και τον εκνευρισμό της με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα προς την ΕΠΟ και ταυτόχρονα γνωστοποιεί πως στην Ένωση γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν (και θα το κάνουν) προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα και τα συμφέροντά της.

Επίσης στην «κιτρινόμαυρη» ανακοίνωση γίνεται λόγος στην ύβρις, την νέμεσις και την τίσιν. Επειδή πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν το... πάντρεμα αυτό ας το εξηγήσουμε:

Οι αρχαίοι πίστευαν πως μία ύβρις προκαλούσε την επέμβαση των θεών και κυρίως του Δία που έστελνε στον υβριστή το θόλωμα, τη τύφλωση του νου και έπειτα εκείνος προχωρούσε σε μεγαλύτερη ύβρις που είχε ως αποτέλεσμα την νέμεσις η οποία ήταν η οργή και η εκδίκηση των θεών και τελικά φτάναμε στην τίσιν που ήταν η τιμωρία και η συντριβή/καταστροφή του...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Αποτελεί μοναδική άμυνα για τον οποιονδήποτε να μπορεί να ζει μέσα στον δικό του κόσμο. Για όποιον έχει τόσο πολύ ταυτιστεί με τη διαφθορά και έχει χάσει κάθε αναστολή. Για όποιον συνειδητά υπηρετεί την παρανομία, ώστε δεν πιστεύει ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Όλοι αυτοί ζουν ανάμεσά μας, αλλά θα πρέπει να αντιληφθούν την πραγματικότητα.

Αν, κύριοι της ΕΠΟ, μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι η περίοδος της προκλητικής ανομίας σας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί ώστε να μας παρουσιάζετε απόλυτα φυσιολογικά και χωρίς ίχνος ντροπής μία σύνθεση της ΚΕΔ καρικατούρα της προηγούμενης, το πρόβλημα δεν είναι δικό μας. Εμείς γνωρίζουμε τι θα κάνουμε και πώς θα προασπίσουμε τα συμφέροντά μας. Σας μοιάζουμε για πρόβατα επί σφαγήν;

Εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε κατάματα την πραγματικότητα που οι ίδιοι δημιουργήσατε. Εσείς καλείστε να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χάσει κάθε νομιμοποίηση πρώτα απ’ όλα στη συνείδηση του μέσου Ελληνα φίλαθλου. Μέχρι τότε, σταματήστε να αναζητάτε καλεσμένους στο παιχνίδι της σημαδεμένης τράπουλας.

Η χυδαιότερη όλων των εποχών ύβρις σας απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προ καιρού ολοκληρωθεί. Καλείστε να καταλάβετε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της νέμεσης. Και δεν θα γλυτώσετε την τίσιν.

Η τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου κάπου εδώ ολοκληρώνεται. Αφήστε το να βρει το δρόμο του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα