«Αρθο, η καλύτερη επιλογή για την ΑΕΚ»

«Αρθο, η καλύτερη επιλογή για την ΑΕΚ»

«Αρθο, η καλύτερη επιλογή για την ΑΕΚ»

bet365

Στο Ισραήλ έκανε μεγάλη σεζόν και ο τεχνικός που τον εμπιστεύθηκε, Γκάι Λέβι μιλά στο gazzetta.gr για τον Αρθο και τις εξαρετικές εντυπώσεις που άφησε στη Μπεϊτάρ!

Ο Θέσαρ Αρθο στα κιτρινόμαυρα και στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ νοσταλγούν τις καλές ημέρες με τον 29χρονο στην άμυνα. Άλλωστε, θα μπορούσαν να τον κρατήσουν για δυο ακόμα χρόνια, ωστόσο λανθασμένες κινήσεις έφεραν τον Ισπανό στην πόρτα της εξόδου και στα χέρια της ΑΕΚ! «Ηταν πολύ έξυπνη κίνηση και θα βγει δικαιωμένη η ΑΕΚ. Θα τον ήθελα ξανά σε μια ομάδα όπου θα είμαι προπονητής» τόνισε στο gazzetta.gr ο πρώην τεχνικός της Μπεϊτάρ για τον καλύτερο αμυντικό του Ισραήλ!

«Πήγε στην ΑΕΚ; Είμαι σίγουρος πως οι Έλληνες θα βγουν κερδισμένοι από αυτή την κίνηση τους, αφού πρόκειται για ένα πολύ έμπειρο στόπερ, επαγγελματία και ικανό να προσφέρει εμπιστοσύνη στην άμυνα» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γκάι Λέβι, του ανθρώπου που τον ζήτησε από τη διοίκηση για την ενίσχυσή της άμυνας του συλλόγου του.

Η ΑΕΚ δένει στα μετόπισθεν και o έμπειρος Ισραηλινός κόουτς, προσθέτει γι' αυτά που είδε πάνω στον Αρθο «Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος για την επιλογή. Είναι ένας αρχηγός στην άμυνα, βγαίνει πρώτος στη μπάλα, δυνατός παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση και ιδανικός στο να πρεσάρει τον αντίπαλο. Δεν είναι ο πιο γρήγορος αμυντικός του κόσμου, αλλά η ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι πραγματικά θα αφήσει άναυδους τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ» υποστήριξε ο Λέβι.

Ο Ισραηλινός τεχνικός στάθηκε στα πλεονεκτήματα του Άρθο υποστηρίζοντας παράλληλα πως μειονεκτήματα δεν βρήκε στην κοινή τους θητεία στη Μπεϊτάρ «Για το level του ελληνικού πρωταθλήματος είναι εξαιρετικός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ στην επίτευξη των στόχων της. Είναι πανέξυπνος ποδοσφαιριστής, έπαιξε πολύ καλά στην ομάδα μου. Ηταν ο παίκτης των επικίνδυνων αποστολών και μπορώ να πω πως τα κατάφερε... Τι καλύτερο από το να έχεις έναν ετοιμοπόλεμο παίκτη χωρίς τραυματισμούς, αισιόδοξο και άνθρωπο που ήξερε τι θέση του όσο λίγοι στο Ισραήλ. Φυσικά και θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά μαζί του. Δεν μπορώ να βρω μειονεκτήματα, γιατί δεν βρίσκεις σε καλούς παίκτες...». Οσο για το τι θυμάται από τον Αρθο, ο έμπειρος κόουτς κατέληξε: «Δεν θα ξεχάσω το πάθος του, τον τσαμπουκά του σε όλες τις φάσεις και το πόσο επαγγελματίας υπήρξε. Ενας... aggressive αμυντικός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα