Σόρια: «Καταστράφηκε το πλάνο μας»

Σόρια: «Καταστράφηκε το πλάνο μας»

Κώστας Ζάλιαρης
Σόρια: «Καταστράφηκε το πλάνο μας»

bet365

Ο Πάολο Γκερέιρο διέλυσε το πλάνο της Βολιβίας στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, όπως ισχυρίστηκε ο Μαουρίσιο Σόρια, απογοητευμένος από τον αποκλεισμό.

«Έπρεπε να προσέξουμε ιδιαίτερα το ικανότατο επιθετικό δίδυμο των αντιπάλων μας. Είχαμε συγκεκριμένη αμυντική προσέγγιση, την οποία δεν καταφέραμε ν' ακολουθήσουμε στα γκολ που δεχθήκαμε γιατί μας χτύπησαν στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι ομάδα, όμως οι αντίπαλοί μας φρόντισαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν να μην τις αφήσουν να πάνε χαμένες» είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής των Βολιβιανών για να μιλήσει και για την επόμενη μέρα της εθνικής ομάδας:

«Σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της τακτικής μας, όμως χρειάζεται και το πρωτάθλημα της χώρας να γίνει πιο δυνατό για να μπορούν ν' αντέχουν και να εμφανίζονται πιο ανταγωνιστικοί οι διεθνείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα