Στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Ηρακλή ο Χαντί!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Άμεσα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή τρου Άγγελου Χαντί στον Ηρακλή, καθώς ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα υπογράψει εντός της ημέρας το συμβόλαιό του.
Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, έπειτα από μια πενταετία στην Κρήτη και τον Εργοτέλη, συμφώνησε με τον «Γηραιό» που από τη νέα σεζόν επιστρέφει πλέον στην Σούπερ Λιγκ και θα φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα.
Το συμβόλαιο που έχουν ετοιμάσει οι διοικούντες τον Ηρακλή έχει διάρκεια δύο ετών και εντός της ημέρας θα έχει τελειώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
