Συμφώνησε με Κλαντρούμπσκι η Καλλονή

Θοδωρής Βασίλης
Συμφώνησε με Κλαντρούμπσκι η Καλλονή

bet365

Παίκτης της Καλλονής για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Γίρι Κλαντρούμπσκι. Ο Τσέχος αμυντικός αγωνιζόταν στην Μπουνεγιόβιτσε και αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της ομάδας μετά τον Κρολ.

Στην Καλλονή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τσέχος αμυντικός Γίρι Κλαντρούμπσκι. Ο υψηλόσωμος άσος (1,97) μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικό χαφ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε και στη συνέχεια μετακόμισε στην Σπάρτα Πράγας στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια και χρίστηκε και δύο φορές διεθνής.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Σλόβαν Μπρατισλάβας και η επιστροφή στην Μπουντεγιόβιτσε από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα