Ηρακλής: "Κυανόλευκος" ο Λάζαρ

Ηρακλής: "Κυανόλευκος" ο Λάζαρ

Ηρακλής: "Κυανόλευκος" ο Λάζαρ

bet365

Παίκτης του Ηρακλή μέχρι το καλοκαίρι του 2016 είναι ο Κοστίν Λάζαρ, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το gazzetta.gr. "Έχει υψηλές φιλοδοξίες ο Ηρακλής και ήρθα για να βοηθήσω και να βοηθηθώ" δήλωση ο Ρουμάνος μέσος.

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής με την απόκτηση του Κοστίν Λάζαρ, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το gazzetta.gr. Ο Ρουμάνος μέσος που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα υπέγραψε το απόγευμα συμβόλαιο συνεργασίας για ένα έτος με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να δηλώνει τα εξής: «Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή και είμαστε στην ίδια γραμμή για το τι θέλουμε να πετύχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ηρακλή. Ξέρω ότι έχει υψηλές φιλοδοξίες η ομάδα και θέλω να την βοηθήσω άλλα και να βοηθήσω τον εαυτό μου για να βρεθώ ξανά στην Εθνική ομάδα. Όλα τα άλλα είναι πλέον ιστορία και από εδώ και πέρα το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι ο Ηρακλής».
«Είναι χαρά για μένα να συνεργάζομαι με τον προπονητή μας στον σχεδιασμό της ομάδας» είπε ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης και συμπλήρωσε «μια μονάδα όπως ο Λαζάρ δεν φέρνει μόνο εμπειρία και ταλέντο στον Ηρακλή άλλα προσφέρει και κάτι ακόμα εξίσου σημαντικό, την επιθυμία και την ικανότητα του να αποτελέσει τον δάσκαλο στα νεότερους παίκτες. Παίκτες σαν τον Κοστίν μας κάνουν καλύτερους και μεγαλώνουν την οικογένεια του Ηρακλή».
Από την πλευρά του ο προπονητής του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος: «Είναι χαρά μου να συνεργαστώ με ένα παίκτη όπως ο Λαζάρ καθώς πιστεύω ότι με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στην Superleague».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα