Διπλό «χτύπημα» η Στουτγκάρδη
Τον αντικαταστάτη του Σβεν Ούλραϊχ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν, βρήκε η Στουτγκάρδη. Οι Σουηβοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πρτσέμισλαβ Τιτόν από την Αϊντχόφεν. Ο Πολωνός γκολκίπερ προέρχεται από καλή σεζόν στην Ισπανία, όπου αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Έλτσε, και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.
Η Στουτγκάρδη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ανακοίνωσε και την απόκτηση του Λούκας Ρουπ, που πέρυσι ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Πάντερμπορν, η οποία υποβιβάστηκε. Ο 24χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τους Βεστφαλούς και υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
