ΠΑΟΚ: "Μάχη" Άγγλων και Γάλλων για Κάτσε!

ΠΑΟΚ: "Μάχη" Άγγλων και Γάλλων για Κάτσε!

ΠΑΟΚ: "Μάχη" Άγγλων και Γάλλων για Κάτσε!

bet365

Ομάδες από Premier League και Γαλλικό πρωτάθλημα ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έργκους Κάτσε σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Στην Τούμπα για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, ενώ ο Άρνεσεν θα καλέσει τον παίκτη για συζητήσεις.

Ο Έργκους Κάτσε, είναι αυτή την στιγμή ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που την περσινή χρονιά πήρε μεγάλη υπεραξία. Αυτό ήταν το μοναδικό θετικό από μια χρονιά που αποδείχθηκε ότι ήταν κάτω του μετρίου. Το gazzetta.gr, σας είχε ενημερώσει με σχετικό άρθρο (εδώ) για την επιπολαιότητα που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας μη προχωρώντας στην επέκταση του συμβολαίου του 21χρονου μέσου. Ο Κάτσε δεν είναι από τους ποδοσφαιριστές που αμείβονται με βάση την εικόνα που παρουσιάζουν στο γήπεδο. Ο μέσος του Δικεφάλου δεν είναι από τους παίκτες που θα βγάλει αντίδραση μέσα στην ομάδα γιατί το σωματείο δεν τον καλύπτει οικονομικά. Είναι από αυτούς του τύπους που σκύβουν το κεφάλι και δουλεύουν σκληρά μέχρι ν' ανταμειφτούν οι κόποι του.

Άγγλοι-Γάλλοι για Κάτσε

Ο Αλβανός διεθνής μέσος, που έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο χρηματιστήριο, μετά από την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε στην Γαλλία, κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα μεγάλων ομάδων στο εξωτερικό. Εκτός από τις ομάδες της Ιταλίας (Ουντινέζε, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια) και Γερμανία, ενδιαφέρον έχουν δείξει, όπως σας αποκαλύπτει σήμερα το gazzetta.gr, Αγγλικές και Γαλλικές ομάδες. Μεγάλοι σύλλογοι από την Premier League και την Ligue 1 έχουν βάλει ψηλά στην λίστα τους το όνομα του Κάτσε. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, όμως όλες οι ενδιαφερόμενες ομάδες γνωρίζουν το τι περιλαμβάνει το συμβόλαιο που έχει 21χρονος με τον ΠΑΟΚ.

Συνάντηση με Άρνεσεν

Η παρουσία του Φράνκ Άρνεσεν στο πόστο του αθλητικού διευθυντή δίνει ένα κύρος ευρωπαϊκό στον ΠΑΟΚ. Ο Δανός, στις ομάδες που έστησε τα προηγούμενα χρόνια αρέσκετε να δουλεύει με νεαρούς και εξελίξιμους παίκτες οι οποίοι σε βάθος χρόνου θα έχουν μια υπεραξία. Ο Άρνεσεν γνωρίζει την υπόθεση Κάτσε και πως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα και γι' αυτό τον λόγο έχει βάλει ψηλά στην λίστα του το συγκεκριμένο θέμα. Ο παράγοντας του Δικεφάλου τις επόμενες ημέρες θα έχει μια συζήτηση με τον Έργκους Κάτσε προκειμένου ν' ανιχνεύσει τις προθέσεις για το μέλλον του. Αν ο μέσος του Δικεφάλου αποφασίσει πως δεν ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο ευρωπαϊκό άλμα τότε θα του γίνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους και φυσικά μεγαλύτερη ρήτρα που θα φτάσει και τα 7 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα