ΠΑΟΚ: Περιορισμένες αλλαγές στο ρόστερ

ΠΑΟΚ: Περιορισμένες αλλαγές στο ρόστερ

ΠΑΟΚ: Περιορισμένες αλλαγές στο ρόστερ

bet365

Δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, όπως θα περίμενε ο κόσμος της ομάδας. Ο Φράνκ Άρνεσεν φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση αυτή, λόγω και του βεβαρυμμένου προγράμματος. Πάντως όσοι φύγουν από την ομάδα θα αντικατασταθούν με καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Η έλευση του Δανού αθλητικού διευθυντή στην Τούμπα, αύξησε τις προσδοκίες των φιλάθλων και όχι μόνο, του ΠΑΟΚ για μια μεγάλη σκούπα που θα έμπαινε στο αγωνιστικό τμήμα. Αυτό φαίνεται πως δεν προκύπτει από την ΠΑΕ. Ο Άρνεσεν, λόγω και του βεβαρυμμένου προγράμματος που έχει ο Δικέφαλος, δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. "Όσοι απομακρυνθούν από την ομάδα, καθώς το ρόστερ είναι μεγάλο, τόσοι θα αποκτηθούν". Οι Θεσσαλονικείς έχουν μπροστά τους την πίεση του χρόνου καθώς στις 16 Ιουλίου θα δώσουν παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Αλλαγές πολλές δεν μπορούν να γίνουν καθώς θα χαθεί πολύτιμος χρόνος μέχρι να ενσωματωθούν τα νέα πρόσωπα με την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα