Ανακοίνωσε Καρανίκα ο ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Καρανίκα ο ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Καρανίκας. Οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την συμφωνία με τον πρώην άσο της ΑΕΛ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σε άλλη μια μεταγραφή προχώρησε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Καρανίκα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Καρανίκας αγωνιζόταν στην Λάρισα με την οποία μετρούσε 55 συμμετοχές και δύο γκολ.

Ο 23χρονος άσος αγωνίζεται ως δεξί μπακ και αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Καρανίκα μεχρι 30/6/2018».

Καρανίκας: Βήμα στην καριέρα μου

Από την πλευρά του ο Καρανίκας στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εμφανίστηκε χαρούμενος για το μεγάλο βήμα που έκανε σητν καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει σήμερα κι ένας καινούργιος ανοίγει. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και είμαι έτοιμος να βοηθήσω να την ομάδα να πετύχει τους στόχους της για τα επόμενα χρόνια. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι και ο σύλλογος θα με βοηθήσει να εκπληρώσω τους δικούς μου» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα