Ισραηλινοί για ΑΕΚ-Ράγιος

Ισραηλινοί για ΑΕΚ-Ράγιος

Ισραηλινοί για ΑΕΚ-Ράγιος

bet365

Στη λίστα με τους παίκτες που παρακολουθεί η ΑΕΚ είναι ο Ρουμπέν Ράγιος σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.

Στον προγραμματισμό των ανθρώπων της Ενωσης για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας προβλέπεται η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και στο Ισραήλ πιστεύουν ότι αυτός μπορεί να είναι ο Ρουμπέν Ράγιος. Ο 29χρονος Ισπανός έχει (καλό) παρελθόν στην Ελλάδα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης την διετία 2011-13 και από τότε είναι στο Ισραήλ και την Μακάμπι Χάιφα, με την οποία όμως οι σχέσεις δεν είναι καλές πλέον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας israelsport.co.il, ο Ράγιος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Μακάμπι και στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Αστέρας Τρίπολης που είναι η πρώην ομάδα του θα μπορούσε να δώσει 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει (σ.σ.: βέβαια προφανώς για παίκτη που του δείχνει την πόρτα εξόδου η ομάδα του δεν θα χρειαστεί μισό εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί αφού πιέζοντας και εκείνος με την πλευρά του θα αποχωρήσει αφού δεν υπολογίζεται έως και ελεύθερος).

Οι Ισραηλινοί αναφέρουν στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ ότι ο Αστέρας Τρίπολης επιθυμεί να τον κάνει ξανά δικό του αλλά συμπληρώνουν ότι «η ομάδα της Τρίπολης δεν είναι η μοναδική. Ενδιαφέρον για τον Ράγιος έχει δείξει και η ΑΕΚ ενώ υπάρχουν φήμες και για τον Ατρόμητο. Οπως και να έχει, το μέλλον του Ισπανού μεσοεπιθετικού θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα