Ανακοίνωσε Περιστερίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Περιστερίδη ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και με την βούλα είναι ο Κώστας Περιστερίδης. Ο πρώην πορτιέρο του Πλατανιά υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ίδιο να ευχαριστεί τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την συμφωνία.

Ο Κώστας Περιστερίδης είχε δώσει τα χέρια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό που απέμενε ήταν να λύσει την συνεργασία του με τον Πλατανιά. Κάτι τέτοιο έγινε και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τους Ηπειρώτες.

Ο Περιστερίδης θα πλαισιώσει τους Βελλίδη και Κολιοφούκα στις θέσεις των τερματοφυλάκων. Την φετινή σεζόν με τους Χανιώτες μέτρησε δύο συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Κώστα Περιστερίδη διάρκειας ενός έτους».

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο 24χρονος πορτιέρο τόνισε ότι στόχος είναι να κάνουν όσα οραματίζεται ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που υπέγραψα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κι έγινα μέλος μιας ιστορικής ομάδας της Ελλάδας. Ευχαριστώ πολύ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τη Διοίκηση και τους προπονητές που με προσέγγισαν να έρθω στην ομάδα κι ευελπιστώ σύντομα να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους και μαζί να κάνουμε τον ΠΑΣ να καταφέρει ακόμα περισσότερα πράγματα όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος του έχει οραματιστεί. Τέλος εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία με τον Μάρκο Βελλίδη και τον Νίκο Κολιοφούκα και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο για να πάμε τον ΠΑΣ ακόμα πιο ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα