Σέφερ: «Η Τζαμάικα αποχαιρετά περήφανη το Copa America»

Gazzetta team
Σέφερ: «Η Τζαμάικα αποχαιρετά περήφανη το Copa America»

bet365

Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Γερμανός προπονητής της Τζαμάικα, Γουίνφριντ Σέφερ, μετά την ήττα από την Αργεντινή με 1-0.

Παρά το γεγονός πως η Τζαμάικα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Copa America δίχως να σκοράρει ούτε ένα γκολ, ο τεχνικος των «reggae boyz» μόνο καλά λόγια είχε να πει για την προσπάθεια των παικτών του.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με την Αργεντινή, ανέφερε: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Στο πρώτο ημίχρονο παραήμασταν "ευγενικοί" με την Αργεντινή, όμως στη συνέχεια επιτεθήκαμε περισσότερο και είχαμε τις ευκαιρίες μας».

»Αρχικά οι παίκτες μας είχαν άγχος γιατί αντιμετώπιζαν για πρώτη φορά παίκτες όπως ο Μέσι, ο Ντι Μαρία και οι υπόλοιποι. Στη συνέχεια όμως κατάλαβαν πως μπορούσαν να παίξουν, να επιτεθούν και να το βγάλουν απ' το μυαλό τους. Ελπίζω και οι ίδιοι να είναι περήφανοι για την προσπάθεια τους», κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός.

Δείτε εδώ το φοβερό περιστατικό με τον Ντεσόρν Μπράουν της Τζαμάικα, που μετά το τέλος του παιγνιδιού έβγαλε ... selfie με τον Λιονέλ Μέσι!

 

Τελευταία Νέα