Παγκόσμιος πρωταθλητής ο ερυθρόλευκος Ζντιέλαρ! (vids & pic)

Δημήτρης Τομαράς
Παγκόσμιος πρωταθλητής ο ερυθρόλευκος Ζντιέλαρ! (vids & pic)

bet365

Οι τρομεροί «μπέμπηδες» της Σερβίας γονάτισαν την Βραζιλία με 2-1 στον τελικό του Μουντιάλ U-20 με τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού, Σάσα Ζντιέλαρ, να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο!

Όταν το 2013 ο Ολυμπιακός αποκτούσε έναντι του ποσού των 300.000 ευρώ τον νεαρό Ζντιέλαρ για να δώσει μετά δανεικό στην Μπέογκραντ, κανείς δεν περίμενε τόσο μεγάλη εξέλιξη για τον παίκτη και μάλιστα μέσα από την Εθνική Σερβίας. Ο 20χρονος αμυντικός και κεντρικός χαφ έδειξε με τον πλέον περίτρανο τρόπο την αξία του μέσα από το Μουντιάλ Νέων της Νέας Ζηλανδίας. Στον σαββατιάτικο τελικό της Σερβίας με την Βραζιλία ήταν ξανά βασικός και πρωταγωνιστής με την ομάδα του στο τελικό 2-1, που έδωσε κούπα στους γείτονές μας.

Και μάλιστα για ακόμα μία αναμέτρηση ο παίκτης των Πειραιωτών έμεινε μέχρι τέλους στο γήπεδο. Οι Σέρβοι προηγήθηκαν στο 70' με τον Μάντιτς, οι Βραζιλιάνοι ισοφάρισαν στο 73' με τον Α. Περέιρα και ο Μαξίμοβιτς στο 118' έδωσε τη νίκη για την ομάδα του στην παράταση. Με αυτές του τις εμφανίσεις ο Σάσα Ζντιέλαρ έστειλε τα μήνυματά του στον Ολυμπιακό, ανέβασε για τα καλά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό... χρηματιστήριο και περιμένει μόνο τα καλύτερα. Και φυσικά ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχής, έχοντας έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή στις τάξεις του.

 

Τελευταία Νέα