Ανακοίνωσε Νικόλτση ο Πανθρακικός

Ανακοίνωσε Νικόλτση ο Πανθρακικός

bet365

Ακόμα μία μεταγραφή ολοκλήρωσε η ομάδα του Πανθρακικού, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Νικόλτση

Το μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, συνεχίζει ο Πανθρακικός, που ολοκλήρωσε ακόμα μία προσθήκη. Ο λόγος για τον Γιώργο Νικόλτση, ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά με την Επισκοπή και από σήμερα, είναι επίσημα... κάτοικος Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νικόλτση Γεώργιου. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας όπου υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο. Ο Γιώργος Νικόλτσης γεννήθηκε στις 06/04/1992 στην Νάουσα. Την περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε με την ομάδα της Επισκοπής Ρεθύμνου στην θέση του επιθετικού έχοντας μία γεμάτη χρονιά, όπου σε 30 επίσημους αγώνες σημείωσε 6 goal. Καλωσορίζουμε το νέο μέλος στην οικογένεια του Πανθρακικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα