Καλύπτει και η Ατλέτικο τη ρήτρα του Τζάκσον Μαρτίνες
Οι «ροχιμπλάνκος» μπαίνουν στη διεκδίκηση του Κολομβιανού επιθετικού της Πόρτο, τον οποίο κυνηγάει εδώ και... μήνες η Άρσεναλ και στον οποίο φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά τις τελευταίες μέρες η Μίλαν.
Σύμφωνα με την «Α' Bola», η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μπορεί να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή από τους «δράκους», όπως το έκαναν και οι «ροσονέρι», ωστόσο, φαίνεται ότι ο Μαρτίνες δεν προτιμάει τη μετακόμιση στην Ιταλία.
Μετά και τα έσοδα (περίπου 20 εκατ.ευρώ) από την παραχώρηση του Μάριο Μάντζουκιτς στη Γιουβέντους, με τον Κροάτη να καλύπτει το κενό του Κάρλος Τέβες, η Ατλέτικο φορτσάρει πλέον για να δώσει τα 35 εκατομμύρια που απαιτούνται για να κάνει τον παίκτη δικό της.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
