Κουτίνιο: «Πρόκριση και χωρίς τον Νεϊμάρ»

Κουτίνιο: «Πρόκριση και χωρίς τον Νεϊμάρ»

Κώστας Ζάλιαρης
Κουτίνιο: «Πρόκριση και χωρίς τον Νεϊμάρ»

bet365

Κίνητρο και πείσμα από την τιμωρία του Νεϊμάρ βρήκαν στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τη Βενεζουέλα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα.

Η CONMEBOL επέβαλε εν τέλει ποινή τεσσάρων αγωνιστικών στον Νεϊμάρ για την κουτουλιά και την αποβολή στο φινάλε της αναμέτρησης με την Κολομβία, κάτι που σημαίνει ότι η διοργάνωση... τελείωσε κάπου εδώ για τον φορ της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί να θεωρείται μεγάλη απώλεια για τη «σελεσάο» που τα έχει βρει σκούρα μέχρι στιγμής στο τουρνουά, όμως, ο Φιλίπε Κουτίνιο έκανε σαφές πως πλέον υπάρχει επιπλέον κίνητρο στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, λέγοντας: «Θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση χωρίς τον Νεϊμάρ. Χάνουμε έναν πολύτιμο συμπαίκτη, όμως θα παλέψουμε για να μη φανεί η απουσία του και είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο μας παρά τις τελευταίες εξελίξεις».

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει τη Βενεζουέλα τα ξημερώματα της Κυριακής (00:30) για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα