Mega deal από Βιγιαρεάλ

Mega deal από Βιγιαρεάλ

bet365

Τους δύο Σαμού από Μάλαγα και τον Γάλλο τερματοφύλακα, Αλφόνς Αρεολά από Παρί πήρε ταυτόχρονα η Βιγιαρεάλ σε ένα εξαιρετικό τριπλό χτύπημα.

Σούπερ συμφωνίες επιφύλασσε η Πέμπτη για τη Βιγιαρεάλ, η οποία ανακοίνωσε και παρουσίασε ταυτόχρονα τρεις εξαιρετικές περιπτώσεις. Ειδικά η διπλή κίνηση της να ψωνίσει τους δύο Σαμού από τη Μάλαγα, στην οποία πλήρωσε 16 εκατ. ευρώ, θεωρείται mega deal. Ο ένας είναι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Σαμουέλ Καστιγιέχο και ο άλλος ο 25χρονος πλάγιος επιθετικός Σάμουελ Γκαρθία Σάντσεθ. Αμφότεροι έχουν βγει από τις ακαδημίες της Μάλαγα, τους αποκαλούν σκέτο... Σαμού και έκαναν εξαιρετική σεζόν. Και οι δύο Ανδαλουσιανοί υπέγραψαν για πέντε χρόνια.

Επίσης το Κίτρινο Υποβρύχιο πήρε και τερματοφύλακα, τον οποίο χρειαζόταν μετά τους χιαστούς του εξαιρετικού Σέρχιο Ασένχο. Πρόκειται για τον Αλφονς Αρεολά, ο οποίος δεν έπεισε την Παρί ότι μπορεί να έχει μέλλον στην ομάδα. Αν και βγήκε από τις Ακαδημίες της, ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν έχει πάρει ευκαιρίες στο Παρίσι και πέρασε τις δύο προηγούμενες σεζόν ως δανεικός σε Λανς, Μπαστιά. Εάν τα πάει καλά στο «Μαδριγάλ», υπάρχει ρήτρα αγοράς του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα