Aνακοινώθηκε ο Τζιμπούρ!

Aνακοινώθηκε ο Τζιμπούρ!

Γιώργος Τσακίρης
Aνακοινώθηκε ο Τζιμπούρ!

bet365

Ο Ράφικ Τζιμπούρ... ανακοινώνεται μέσα από το gazzetta.gr ως παίκτης της ΑΕΚ αφού έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο!

Η Τετάρτη ήταν η μέρα της επιστροφής του Τζιμπούρ στην Ενωση και φρόντισε να το ανακοινώσει πρώτα ο ίδιος, μέσω του gazzetta.gr! Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, στις 22:55, για να διαπιστώσουμε αν ολοκληρώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο «τρομοκράτης» μας είπε την εξής ατάκα: «Ναι, τέλος όλα, υπέγραψα»!

Η απόλυτη συμφωνία του με την ΑΕΚ είχε, φυσικά, ως αποτέλεσμα να είναι ικανοποιημένος 100%, μαζί με τον αδερφό του που εκτελεί χρέη μάνατζερ, με τον Τζιμπούρ να επιστρέφει στην Ενωση για να... ξεπληρώσει ό,τι χρωστάει από το παρελθόν. «Δεν τελείωσα στην ΑΕΚ την δουλειά που είχα αρχίσει», είχε πει παλαιότερα ο Αλγερινός και τώρα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει με την Ένωση όσα ήθελε.

Την χαρά του για την επιστροφή του στους Κιτρινόμαυρους την εξέφρασε και μέσω twitter, όπου έβαλε μια φωτό με φανέλα της ΑΕΚ και έγραψε: «Πίσω στο σπίτι. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Λίγα λεπτά μετά, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για την επιστροφή του Τζιμπούρ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος θα υπογράψει την 1η Ιουλίου συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Ράφικ Τζεμπούρ γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου του 1984 στη γαλλική πόλη Γκρενόμπλ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Οσέρ. Συνέχισε στη Βελγική Λα Λουβιέρ και ακολούθησε μια πολυετής παρουσία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Εθνικό Αστέρα (2005) Ατρόμητο (2005) Πανιώνιο (2007-08) ΑΕΚ (2008-2010) και Ολυμπιακό (2011-14) . Μετά από ένα πέρασμα από την τουρκική Σιβασπόρ το 2013, επέστρεψε στον Ολυμπιακό και τον Ιανουάριο του 2014 παραχωρήθηκε στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Τη σεζόν 2014-15 πανηγύρισε τον τίτλο στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ ο Ράφικ Τζεμπούρ δήλωσε: «Είμαι υπερήφανος για την επιστροφή μου στην ΑΕΚ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ, υπήρχαν συζητήσεις εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο στόχος μου είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και να επιστρέψω με τη φανέλα της στην ελίτ του Champions League. Θέλω και πάλι να ζήσω μεγάλες στιγμές με αυτή την ομάδα και να υποσχεθώ στον κόσμο ότι θα δώσω το 100% των όσων διαθέτω προκειμένου να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα