Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Μουντάκης

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Μουντάκης

bet365

Ο Γιώργος Μουντάκης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Τρίπολης.

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Εργοτέλη, θα στελεχώσει το προπονητικό τιμ των Αρκάδων την νέα αγωνιστική περίοδο, εκτελώντας χρέη προπονητή τερματοφυλάκων. «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργο Μουντάκη. Το νέο μέλος του προπονητικού τιμ της ομάδας μας, γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1980 και την προηγούμενη σεζόν εργάστηκε στον Εργοτέλη» αναφέρει η ανακοίνωση του Αστέρα.

Από την πλευρά του, ο Μουντάκης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Από την πρώτη στιγμή υπήρχε ταύτιση απόψεων. Για μένα αυτό ήταν πολύ σημαντικό, καθώς ήθελα να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα. Μαζί με τους τερματοφύλακες θα εργαστούμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Το έργο που αναλαμβάνω είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς ο Τζέρι Ούγκεν επί μια δεκαετία έκανε πολύ σημαντικό έργο σε αυτό τον τομέα».

Ο Μουντάκης έχει εργαστεί στο παρελθόν, στις ακαδημίες της Δόξας Βύρωνα, στην ακαδημία Calcetto των Χανίων, στα Χανιά, στον Πλατανιά, στην Κέρκυρα και τον Εργοτέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα