Ανακοίνωσε Γκνιάτιτς ο Πλατανιάς

Ανακοίνωσε Γκνιάτιτς ο Πλατανιάς

bet365

Παίκτης του Πλατανιά για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς, όπως ανακοίνωσε η κρητική ομάδα. «Να ''αναπτυχθώ'' μαζί με την ομάδα» δήλωσε ο Βόσνιος.

Κάτοικος Χανιών είναι οριστικά ο Όγκνιεν Γκνιάτιτς, αφού ο Πλατανιάς ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βόσνιο χαφ για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Γκνιάτιτς. Ο Γκνιάτιτς, που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, γεννήθηκε στις 16/10/1991, έχει ύψος 1,90 και είναι 81 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 6 αναφέρει η ανακοίνωση του κρητικού κλαμπ.

Ο 23χρονος χαφ, που έχει αγωνιστεί σε Κοζάρα Γκράντισκα και Ραντ στο παρελθόν, μίλησε αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, που έγινε παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου Μανώλη Μαθιουλάκη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι με την ομάδα του Πλατανιά. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Και η περιοχή του Πλατανιά είναι ένα υπέροχο μέρος. Είναι μια νέα ευκαιρία για εμένα κι ελπίζω ότι θα «αναπτυχθώ» κι εγώ μαζί με την ομάδα. Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε μια καλή χρονιά» σημείωσε ο Γκνιάτιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα