Παραγουάη – Τζαμάικα 1-0

Παραγουάη – Τζαμάικα 1-0

bet365

Η Παραγουάη είπε «ευχαριστώ» στο δώρο του Τζαμαϊκανού τερματοφύλακα και καθάρισε από νωρίς την πρώτη της νίκη στο Copa América, βάζοντας με το 1-0 τις βάσεις για πρόκριση στα νοκ άουτ.

Ίσως να το 'χε φανταστεί διαφορετικά, όμως κι έτσι σίγουρα του κάνει! Ο Ραμόν Ντίας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Παραγουάης, χάρη σε μία απίστευτη γκάφα του Ντουέιν Κερ και η Αλμπιρόχα στρογγυλοκάθισε στην κορυφή του Β' ομίλου, περιμένοντας το αποτέλεσμα της Αργεντινής με την Ουρουγουάη.

Οι Γκουαρανί ήταν εμφανώς ανώτεροι σε όλοι τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν προσπαθώντας στο υπόλοιπο παιχνίδι, τους το χάρισε ο τερματοφύλακας της Τζαμάικα. Στο 36' ο Κάσερες έκανε μία σχεδόν τυφλή μπαλιά προς τα καρέ του Ντουέιν Κερ, ο οποίος βγήκε από την περιοχή του και προσπάθησε να κάνει κάτι... ανεξήγητο με το κεφάλι. Η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του αιφνιδιασμένου Μπενίτες, ο οποίος σκόραρε άθελά του έξω από την περιοχή, πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ για την ομάδα του.

Με 15 τελικές προσπάθειες, οι Παραγουανοί προσπάθησαν να βρουν ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσουν το ματς, φτάνοντας κοντά με το φοβερό σουτ του Σαμούδιο, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κερ στο 60', ύστερα από το 1-2 με τον Μπομπαντίγια. Οι Ρέγκε Μπόις λίγο έλειψε να κλέψουν το βαθμό στο φινάλε, όμως οι κεφαλιές των Μόργκαν (90') και Μάτοκς (91') έφυγαν πάνω από τα δοκάρια του Σίλβα.

Παραγουάη (Ραμόν Ντίας): Σίλβα, Αγκιλάρ, ντα Σίλβα, Μπρούνο Βαλντές, Σαμούδιο (76' Πίρις), Ορτιγόσα, Κάσερες, Σάντα Κρους, Γκονσάλες, Μπομπαντίγια (74' Αέντο Βαλντές), Μπενίτες (86' Μολίνας)

Τζαμάικα (Βίνφριντ Σέφερ): Κερ, Μόργκαν, Έκτορ, Λόρενς, Μαριάπα, Γουότσον (56' Λάινγκ), Όστιν, ΜακΚλίρι, ΜακΆνουφ, Μπαρνς (61' Μπράουν), Ντόκινς (75' Μάτοκς)

 

Τελευταία Νέα