Mασάζ με τον Μπέιλ στην Κρήτη!

Θάνος Σαρρής
Mασάζ με τον Μπέιλ στην Κρήτη!

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επισκέφτηκε την Κρήτη για διακοπές και ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Παρωτίδης μιλάει στο gazzetta.gr για τον... cool Ουαλό σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης που συνάντησε!

Δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Αρκετοί world class αθλητές έχουν επισκεφτεί και θα συνεχίσουν να επισκέπτονται την Ελλάδα για διακοπές. Η πληροφορία από την Μαδρίτης έκανε λόγω για παραμονή του Γκάρεθ Μπέιλ σε μεγάλο ξενοδοχείο του Ηρακλείου επιβεβαιώθηκε 100%, με τον Ουαλό να κάνει break για να γεμίσει δυνάμεις κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Φυσικά, η επίσκεψη σταρ τέτοιου προφίλ στα ελληνικά ξενοδοχεία συνεπάγεται απόλυτο σεβασμό στην ιδιωτικότητά τους και στις περισσότερες των περιπτώσεων το σύνολο των διακοπών τους καλύπτεται εντός ξενοδοχειακών μονάδων, με δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο. Πριν τον Μπέιλ, στο ίδιο ξενοδοχείο είχε βρεθεί και ο Ζερόμ Μπόατενγκ, ο οποίος συνοδευόταν από τον προσωπικό του γυμναστή, προκειμένου να συνδυάσει τις διακοπές με την προετοιμασία!

Το gazzetta.gr εντόπισε τον άνθρωπο που ανέλαβε να χαλαρώσει τον winger της Ρεάλ Μαδρίτης στην Κρήτη. Ο Νίκος Παρωτίδης είναι επαγγελματίας massage therapist και φυσιοθεραπευτής, από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει αρκετοί διάσημοι, αλλά ο Μπέιλ ήταν ο πρώτος αθλητής τόσο υψηλού επιπέδου που συνάντησε. Όπως μας τόνισε, «Ο Μπέιλ είχε ξανάρθει στην Κρήτη πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν έγκυος η γυναίκα του. Φέτος όμως ήταν η πρώτη φορά που μας εμπιστεύτηκε για μασάζ». Στην αρχή, μάλιστα, όταν κυκλοφορούσε ινκόγκνιτο στο χώρο του ξενοδοχείου, κάποιοι δεν τον αναγνώρισαν. «Στην αρχή κι εγώ όταν τον είδα προφίλ είπα "κάτι μου θυμίζει αυτός ο τύπος". Μετά που είδα τα πόδια του ήμουν σίγουρος. Είναι ο Μπέιλ!», μας λέει ο Νίκος.

Στη συνέχεια τόνισε: «Ήρθε στο spa του ξενοδοχείου και τον ανέλαβα εγώ. Ζήτησε deep tissue μασάζ, θεραπευτικό. Γενικότερα ήταν πολύ cool. Στην αρχή ήταν κάπως "κρύος", είχα αγχωθεί κι εγώ λιγάκι, αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι πολύ χαλαρός και ευγενικός τύπος. Μου φάνηκε ήπιων τόνων άνθρωπος, παρότι είναι ένας σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς. Μου είπε ό,τι χρειαζόταν το μασάζ για να χαλαρώσει, καθώς ήταν πιεσμένος. Λίγο που μιλήσαμε μου φάνηκε πολύ ανεβασμένη η ψυχολογία του, πιθανότατα λόγω της Εθνικής Ουαλίας και της νίκης με το Βέλγιο. Μπορεί να ακούγονται πολλά για τη σχέση του με τη Ρεάλ, μάλιστα και εδώ διέρρευσε μια φήμη για το μέλλον του, αλλά σαν ψυχολογία ατόμου τον βρήκα πολύ δυνατό, νομίζω αυτό συνδέεται με την Εθνική. Επίσης έδειξε πολύ ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Γενικότερα ήταν ένα άτομο χαμηλού προφίλ, χωρίς να βγάζει το κακώς εννοούμενο σταριλίκι», τόνισε ο Παρωτίδης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα