Kυριακίδης ο δεύτερος στον Παναιτωλικό!

Gazzetta team
Kυριακίδης ο δεύτερος στον Παναιτωλικό!

bet365

Παναιτωλικός και με την... βούλα είναι πλέον ο Δημήτρης Κυριακίδης, καθώς η «κυανοκίτρινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης την απόκτηση του.

Ο έμπειρος κίπερ, που βρέθηκε το πρωί στο Εmileon και συμφώνησε σε όλα με τον σύλλογο, θα κληθεί την νέα σεζόν να φορέσει γάντια βασικού μιας και θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει στην θέση «1» τον Ράφαελ Μπρακάλι, ο οποίος ήδη αποτελεί παρελθόν. Ο Κυριακίδης ήταν από τους καλύτερους κίπερ της περσινής περιόδου, με την φανέλα της Ξάνθης και υπήρξε από τους βασικούς συντελεστές της πορείας των Ακριτών μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου.

Η καριέρα του 28χρονου (γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1986) πορτιέρο ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, όπου πάντως είχε περιορισμένες συμμετοχές σε ματς Κυπέλλου, ενώ στην μεγάλη κατηγορία πριν φορέσει την φανέλα του Παναιτωλικού, έχει υπερασπιστεί εκτός από την Ξάνθη, την εστία του Πανσερραϊκού και του Λεβαδειακού.

Ο Δημήτρης Κυριακίδης που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη βρέθηκε με τον μάνατζερ του Ίλια Ίβιτς το πρωί της Τρίτης στο Αγρίνιο και μέσα σε λίγες ώρες το deal έγινε με την υπογραφή 2ετούς συμβολαίου. Έτσι μετά τον Ντάνι Μπεχαράνο, ο έμπειρος τερματοφύλακας είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του 28χρονου πορτιέρο αναφέρει:

Συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τα επόμενο δύο χρόνια υπέγραψε ο Δημήτρης Κυριακίδης. Γεννήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 1986 και τις δύο προηγούμενες περιόδους αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ξάνθη και πριν στον Λεβαδειακό.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στον Παναιτωλικό. Με πολύ δουλειά θέλω να συμβάλω στην κοινή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα