Καταγγελίες για επίθεση σε Τσουκαλά

Καταγγελίες για επίθεση σε Τσουκαλά

Gazzetta team
Καταγγελίες για επίθεση σε Τσουκαλά

bet365

Ο Τάκης Τσουκαλάς δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης.
Δολοφονική ενέδρα έστησαν άγνωστοι στον γνωστό οπαδό του Ολυμπιακού αργά το βράδυ της Δευτέρας (15/6), καθώς γύριζε στο σπίτι του, ύστερα από το τέλος της εκπομπής της Θύρας 7. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλονται η επίθεση έγινε αρκετά κοντά στο σπίτι του Τάκη Τσουκαλά με τους γείτονες να τρέπουν σε φυγή τους δράστες.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν βίντεο στη κατοχή των κατοίκων της περιοχής, που έχουν καταγράψει το συμβάν και πως η ελληνική αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη τους καθώς έχει τους αριθμούς των αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν στο συμβάν. Με βάση την ενημέρωση που υπάρχει πάντως ο Τάκης Τσουκαλάς -παρά την επίθεση που του έγινε- είναι καλά στην υγεία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα