Επιμένουν ότι είναι άντρας η Παρκ Έουν- Σέον

Gazzetta team
Επιμένουν ότι είναι άντρας η Παρκ Έουν- Σέον

bet365

Για άλλη μια φορά έχει ξεσπάσει ντόρος για την ποδοσφαιρική γυναικεία ομάδα της Νότιας Κορέας. Κατηγορούν την Παρκ Έουν – Σέον ότι δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας.

Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Η 28χρόνη διεθνής επιθετικός της Νότιας Κορέας κάθε φορά που παίρνει μέρος σε ένα τουρνουά προκαλεί αντιδράσεις. Ο λόγος είναι ότι αμφισβητείται από τους αντιπάλους ότι είναι γυναίκα. Η αθλήτρια έχει περάσει από εξετάσεις σε ηλικία 15 ετών και πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αλλά και πάλι σε κάθε τουρνουά που παίρνει μέρος προκαλούνται αντιδράσεις. Η αθλήτρια είχε δηλώσει στο παρελθόν:«Έχω υποβληθεί σε γενετικό έλεγχο αρκετές φορές, έχω αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να με καταστρέψουν. Στο παρελθόν ίσως σήκωνα ψηλά τα χέρια και αποχωρούσα, όμως έχω δουλέψει σκληρά τόσα χρόνια και δεν θα τα παρατήσω». Το θέμα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα από ισπανική εφημερίδα αφού η Νότια Κορέα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών που διεξάγεται στον Καναδά.

Η παίκτρια μετρά 32 συμμετοχές και 17 γκολ με την εθνική της και η Ομοσπονδία διατυμπανίζει ότι στηρίζει την παίκτρια της και ότι όλα όσα ακούγονται είναι κακόβουλα δημοσιεύματα.

 

Τελευταία Νέα