Αναμονή, «ξεψάχνισμα» και Ελάντερ!

Αναμονή, «ξεψάχνισμα» και Ελάντερ!

Νίκος Αθανασίου
Αναμονή, «ξεψάχνισμα» και Ελάντερ!

bet365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την απάντηση του Σιανί που δεν βιάζεται την ώρα που στο «τριφύλλι» τσεκάρουν νέες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών. Δύσκολο του Ανχελέρι, πιο κοντά από ποτέ ο Σουηδός στόπερ.

Από την στιγμή που... στράβωσε ο ιδανικός Εμίρ Σπάχιτς, ο εξαιρετικός Τόμας Σίβοκ υπέγραψε στην Μπούρσασπορ και ο Μίκαελ Σιάνι δεν βιάζεται να απαντήσει, ο Παναθηναϊκός... ξεψαχνίζει και πάλι την αγορά για στόπερ-ηγέτη που θα κάνει την διαφορά. Οι «πράσινοι» έχουν σε πρώτο πλάνο τον Σιανί, ο οποίος θέλει τον χρόνο του, καθώς περιμένει προτάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα.

Στο «τριφύλλι» θέλουν να τελειώσουν άμεσα με τον στόπερ και για αυτό εξετάζουν από την αρχή περιπτώσεις που ενδιαφέρουν. Οι εναλλακτικές αρχίζουν να δουλεύονται την ώρα που ο Φίλιπ Ελάντερ είναι πολύ κοντά στο «τριφύλλι». Η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή είναι δεδομένη, όπως έχουμε αναφέρει, και πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Μάλμε. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφή αλλά μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας δεν υπήρχε κάτι οριστικό. Επί της ουσίας, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο πλάνο με την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, κάτι που φαινόταν μετά την αρνητική εξέλιξη με Σπάχιτς και Σίβοκ.

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τον Μάρκους Ανχελέρι, ο Αργεντινός στόπερ αρέσει. Είναι ψηλά, ωστόσο, αν και η Μάλαγα είναι διαλλακτική στην πώληση του, αυτή την στιγμή φαντάζει δύσκολο να βρεθεί «άκρη» με τους Ισπανούς. Εξάλλου, μιλάμε για μια πολύ δύσκολη και ακριβή περίπτωση.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα