Τελειώνει ο Άλεξιτς και «βλέπει» Σωτηρίου

Τελειώνει ο Άλεξιτς και «βλέπει» Σωτηρίου

bet365

Ακόμα μία αποχώρηση ετοιμάζει η Καλλονή, που θα λύσει την συνεργασίας της με τον Άλεξιτς. Ο Σωτηρίου, που έμεινε ελεύθερος, η πρώτη λύση για την θέση του.

Το... ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ της Καλλονής καλά κρατεί, με τους νησιώτες να δουλεύουν για την νέα σεζόν, όπου όπως είναι γνωστό, το μπάτζετ θα είναι πιο μαζεμένο και οι κινήσεις πιο στοχευμένες. Μεταξύ αυτών που θα ακολουθήσουν τους ήδη αποχωρήσαντες, είναι και ο Σέρβος τερματοφύλακας, Μπράνιμιρ Άλεξιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να πείσει και να κερδίσει ευκαιρίες, καθώς... έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Χογκ της χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Η απόφαση είναι ειλημμένη, ενώ ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κρούσεις για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι παίκτης που θα μπορεί να πλαισιώσει τους Χογκ και Δαύκο. Πρώτος στόχος, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Δημήτρης Σωτηρίου, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα