Θέλει Ρόλε η Αλ Αχλί
Ο 30χρονος άσος, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του Αστέρα Τρίπολης, επέστρεψε στην Αργεντινή και την Σαν Λορέντζο μετά το τέλος του δανεισμού του.
Παρόλα αυτά, ο Ρόλε δεν θα μείνει για πολύ στο «Νουέβο Γκασόμετρο» αφού η Σαν Λορέντζο δέχτηκε πρόταση από την Αλ Αχλί των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Συγκεκριμένα η πρόταση είναι για δανεισμό του Ρόλε έναντι 300.000 δολαρίων και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα μετακομίσει στην Αλ Αχλί. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και η μεξικανική Πουέμπλα η οποία επιθυμεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
