Μεξικό - Βολιβία 0-0

Gazzetta team
Μεξικό - Βολιβία 0-0

bet365

Μεξικό και Βολιβία μοιράστηκαν τους βαθμούς, όχι όμως και τις εντυπώσεις, αφού οι «βέρδε» κράτησαν τους «τρικολόρ» στο 0-0 και έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία με τον Πεδριέλ να σημαδεύει το δοκάρι.

Ο Ράφα Μάρκες αποχώρησε κουτσαίνοντας στο 63' σε μία εικόνα που μάλλον αντικατοπτρίζει το ξεκίνημα των υποχρεώσεων του Μεξικού στο Copa América. Η ομάδα του Μιγκέλ Ερέρα είχε αρκετές ευκαιρίες να σπάσει το ρόδι κόντρα στους Βολιβιανούς, με τους Χεσούς Κορόνα και Χιμένες στο δεύτερο ημίχρονο να μην βρίσκουν το στόχο. Η μεγάλη στιγμή του αγώνα ήταν όμως για τη Βολιβία, με τον Πεδριέλ να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας των «τρικολόρ» στο 15'.

* O Ντάνι Μπεχαράνο του Παναιτωλικού αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Μεξικό (Μιγκέλ Ερέρα): Χοσέ Κορόνα, Φλόρες, Αγιάλα, Μάρκες (63' Ανγκούλο), Ντομίνγκες, Αλντρέτε, Μεδίνα (80' Λουίς Μόντες), Γκουέμες, Χεσούς Κορόνα, Ερέρα (60' Ραούλ Χιμένες), Βουόσο
Βολιβία (Μαουρίσιο Σόρια): Κινιόνες, Ουρτάδο, Ράλδες, Σεντένο, Μοράλες, Πεδριέλ (84' Μάρβιν Μπεχαράνο), Τσουμασέρο, Ντάνι Μπεχαράνο, Σμπέντμπεργκ-Νταλένσε, Κάμπος, Μορένο (70' Εσκόμπαρ)

Γκρουπ Α

1. Χιλή 3 (2-0)
2. Μεξικό 1 (0-0)
3. Βολιβία 1 (0-0)
4. Εκουαδόρ 0 (0-2)

1η αγωνιστική

Χιλή – Εκουαδόρ 2-0
Μεξικό – Βολιβία 0-0

2η αγωνιστική

Εκουαδόρ – Βολιβία
Χιλή – Μεξικό

3η αγωνιστική

Μεξικό – Εκουαδόρ
Χιλή - Βολιβία

 

Τελευταία Νέα