Πήρε Φερφέλη ο ΠΑΣ! (pic)

Gazzetta team
Πήρε Φερφέλη ο ΠΑΣ! (pic)

bet365

Παίκτης του ΠΑΣ είναι ο Δημήτρης Φερφέλης, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο, όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο ομογενής επιθετικός, που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βέρντερ Βρέμης, θα φορά τη φανέλα του ΠΑΣ έως το 2018, όπως ανακοινώθηκε από τους Ηπειρώτες την Τετάρτη: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου έως τις 30/06/2018 με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φερφέλη».

Ο Φερφέλης είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,93μ. και μετά από μία διετία στην Κόμπλεντς (52 συμμετοχές/7 γκολ), μετακόμισε το καλοκαίρι του 2014 στην κυπελλούχο Ολλανδίας Τσβόλε (5 συμμετοχές).

Ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την υπογραφή του στον ΠΑΣ, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους για το μέλλον μου, με διαρκή ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που επέλεξα αυτό το βήμα για την καριέρα μου. Είμαι περήφανος για την βαριά φανέλα που θα φορέσω, υπόσχομαι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πιστεύουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα