Κατατέθηκε η πρόταση των «8»

Κατατέθηκε η πρόταση των «8»

Gazzetta team
Κατατέθηκε η πρόταση των «8»

bet365

Οι οκτώ επιχειρηματίες κατέθεσαν την πρότασή τους στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας.

Οι Κρητικοί επιχειρηματίες Καράτζης, Τσακαλάκης, Σηφάκης, Σαπουνάκης, Παπακαλιάτης, Πολεμαρχάκης, Μανωλιδάκης και Φασουλάς (ο οποίος προτέθηκε τελευταίος το πρωί της Τετάρτης), κατέθεσαν την πρότασή τους, που περιλαμβάνει επτά αιτήσεις αναφορικά με το σήμα, τις εγκαταστάσεις, την ενημέρωση για τις υποχρεώσεις, την εκκαθάριση, την έγκριση των όρων τους και πως δεν θα αναλάβουν υποχρεώσεις τρίτων, σημειώνοντας ότι η πρότασή τους έχει ισχύ μέχρι τις 14 Ιουνίου.

«Είναι ένα σημαντικό βήμα από την πλευρά επιχειρηματιών η κατάθεση εγγράφως της πρότασής τους. Με αυτή φαίνεται το όραμα τους και τονίζονται οι προϋποθέσεις που θετουν για να υλοποιηθεί αυτό το όραμα. Καταθέτουμε την πρόταση στον Ερασιτέχνη και θα κρίνει ο κόσμος. Αν μας δοθεί η ευκαιρία θα θελήσουμε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών» δήλωσε σχετικά ο εκπρόσωπος της ομάδας επιχειρηματιών Δημήτρης Αποστολάκης.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Σπυριδάκης σημείωσε εκ μέρους του Ερασιτέχνη: «Θα πρέπει να μην επιμένουμε στην ημερομηνία 14/6. Θα ήταν οξύμωρο να κάνουμε κάποια κίνηση και να υπάρχει η εταιρία νομικά. Έτσι πρέπει να πάμε στην Γ.Σ που θα αποφασίσει στις 15/6. Θεωρώ οτι έχουμε καθυστερήσει αλλά δεν υπήρχαν νομικά περιθώρια. Θα δοθεί λύση και εύχομαι να πάνε όλα καλά για το καλό του ΟΦΗ».

 

Τελευταία Νέα