«Κοιτάει» Σουπραγέν η ΑΕΚ

«Κοιτάει» Σουπραγέν η ΑΕΚ

Θοδωρής Βασίλης
«Κοιτάει» Σουπραγέν η ΑΕΚ

bet365

Μετά τον Παλομίνο, η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Σαμουέλ Σουπραγέν της Ντιζόν. Καλύπτει και την θέση του αριστερού μπακ ο 26χρονος Γάλλος.

Στην γαλλική αγορά φαίνεται πως έχει στρέψει το βλέμμα της η ΑΕΚ για την εύρεση κεντρικού αμυντικού και μετά τον Παλομίνο ένα νέο όνομα ήρθε στην επιφάνεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mercato365» ο Σαμουέλ Σουπραγέν είναι στα ονόματα που βλέπει η ΑΕΚ για την άμυνά της.

Ο 26χρονος στόπερ αποτελεί βασικό μέλος της Ντιζόν η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλία και την φετινή σεζόν μέτρησε 30 συμμετοχές έχοντας συνολικά 161 συμμετοχές και δύο γκολ στα πέντε χρόνια που φοράει την φανέλα της ομάδας.

Ο Σουπραγέν είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας κι έχει βγει από τις ακαδημίες της Ρεν με την οποία μέτρησε συνολικά 24 συμμετοχές στην Ligue 1. Το συμβόλαιο του Σουπραγέν με την Ντιζόν λήγει το καλοκαίρι ενώ εκτός από κεντρικός αμυντικός μπορεί να καλύψει και την θέση του αριστερού μπακ.

Αξιολογείται, δε, ως μια ενδιαφέρουσα περίπτωση καθώς προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την ομάδα του (137 συμμετοχές σε τέσσερα χρόνια, 30 εκ των οποίων πέρυσι), είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας, ενώ μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα