Τέλος από Ατρόμητο ο Καράσκο

Τέλος από Ατρόμητο ο Καράσκο

Τέλος από Ατρόμητο ο Καράσκο

bet365

Παρελθόν από την ομάδα του Ατρομήτου, αποτελεί και επίσημα ο Μαουρίτσιο Καράσκο, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Την λύση της συνεργασίας της με τον Μαουρίτσιο Καράσκο ανακοίνωσε η διοίκηση του Ατρομήτου, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα. Ο 27χρονος επιθετικός που επέστρεψε στην χώρα μας τον Γενάρη για λογαριασμό του «αστεριού», δεν κατάφερε να πείσει και να προσφέρει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να έρθει αυτό το... διαζύγιο. Ο Αργεντινός πρόλαβε να παίξει σε 11 αγώνες, 3 εκ των οποίων βασικός, χωρίς, όμως, να βρει δίχτυα.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον Μαουρίτσιο Καράσκο. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ κι ενημερώθηκε ότι δεν θα γίνει χρήση της οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο.

Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα