Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή 4-3

Νίκος Τσιώκος
Ολυμπιακός Βόλου - Παναχαϊκή 4-3

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε για δεύτερη φορά στα πλέι οφ της Παναχαϊκής, παρά την προσπάθεια των Πατρινών, αυτή τη φορά με το χορταστικό 4-3. Χατ τρικ ο Διαμαντόπουλος, πρώτα εντός έδρας γκολ για τους Θεσσαλούς.

Αδιάφορο μεν, χορταστικό δε το παιχνίδι στον Βόλο μεταξύ του τοπικού Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής. Χαρακτηριστικό του αγώνα ότι μόνο στο πρώτο μισάωρο είχαμε πέντε γκολ. Οι Πατρινοί άνοιξαν το σκορ στο 2' με το πλασέ του Στεργίδη, αλλά οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν στο 14' με σουτ του Διαμαντόπουλου, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε η ομάδα του για χέρι του Κάργα, στο 25' και έκανε την ανατροπή.

Παρά ταύτα, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια με πλασέ το Γκαντιάγκα από ασίστ του Στεργίδη στο 29' και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Διαμαντόπουλος σημείωσε χατ τρικ και το 3-2 σ' ένα... τρελό πρώτο 30λεπτο. Το πρώτο ημίχρονο, πάντως, ολοκληρώθηκε με τέταρτο τέρμα για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με τον Διαμαντόπουλο αυτή τη φορά να δίνει ασίστ στον Μπιτάνγκ, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το 4-2 του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος δεν ήταν ανάλογο, η Παναχαϊκή μείωσε στο γκολ στο 68' με την κεφαλιά του Καρβουνιάρη και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 74', όταν ο Κολίτσι απέκρουσε το δυνατό σουτ του Κορέτα έξω από την περιοχή. Έτσι, το 4-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε για δεύτερη φορά στα πλέι οφ την Παναχαϊκή, ενώ σημείωσε τα πρώτα του τέρματα εντός έδρας στη διαδικασία.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Καρράς (86' Κεσίδης), Μπουτίζκος, Μπάρμπας (46' Ρόκας), Γιαλούσης, Μακρυδημήτρης, Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Νικολιάς, Σκοπελίτης (64' Ζέρης), Διαμαντόπουλος.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Παπαδόπουλος, Μπουντόπουλος (46' Κορέτα, 82' Μαζιώτης), Στεργίδης, Άλλα (46' Καρβουνιάρης), Κάργας, Χούσα, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Γκαντιάγκα, Μαρουκάκης, Μασούρας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα