Τρίτο ταχύτερο το γκολ του Ράκιτιτς

Τρίτο ταχύτερο το γκολ του Ράκιτιτς

Κώστας Ζάλιαρης
Τρίτο ταχύτερο το γκολ του Ράκιτιτς

bet365

Το τρίτο πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία των τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την σύγχρονη μορφή της διοργάνωσης, πέτυχε ο Ιβάν Ράκιτιτς στο «Olympiastadion» του Βερολίνου.

Ο Κροάτης χαφ άνοιξε το σκορ στη νίκη (3-1) της Μπαρτσελόνα επί της Γιουβέντους, βρίσκονται το δρόμο για τα δίχτυα με εύκολο πλασέ έπειτα από πανέξυπνη κίνηση του Ινιέστα και απλούστατη ασίστ στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Φυσικά, το ταχύτερο γκολ παραμένει του Μαλντίνι τον επικό τελικό του 2005 στην Πόλη, όπου η Λίβερπουλ έκανε την τρομερή ανατροπή από το 3-0 του ημιχρόνου για να πάρει το τρόπαιο, ενώ δεύτερο πιο γρήγορο είναι το γκολ που είχε πετύχει ο Γκάιθκα Μεντιέτα από το σημείο του πέναλτι το 2001, στο 3ο λεπτό του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου που πήρε το τρόπαιο στα πέναλτι.

Αν γυρίσουμε ακόμα πιο πίσω το χρόνο και πάμε σε εποχές Κυπέλλου Πρωταθλητριών, το γκολ του Ράκιτιτς γίνεται το τέταρτο πιο γρήγορο, καθώς το 1959, ο Ματέος είχε σκοράρει στο 2ο λεπτό στη νίκη της Ρεάλ με σκορ 2-0 επί της Ρεμς στην Στουτγκάρδη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα