Τέλος ο Σταθόπουλος

Νίκος Τσιώκος
Τέλος ο Σταθόπουλος

bet365

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Άρης Σταθόπουλος για να αποτελέσει παραλθόν από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και από πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Αφού τιμωρήθηκε με διπλό περιοριστικό όρο (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση, ο Άρης Σταθόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και από πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε η Ομοσπονδία, μετά από την επιστολή που έστειλε ο ίδιος σε αυτή. Έπειτα, λοιπόν, από την παραίτησή του, αποτελεί παρελθόν το πιο... παλιό μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, αφού ήταν σε αυτό για 25 χρόνια, ενώ πλέον δε θα έχει κανένα αξίωμα στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Με επιστολή του προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τα αντίστοιχα της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο κ. Αριστείδης Σταθόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, από τη θέση του μέλους και του προέδρου, αντίστοιχα.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Σταθόπουλου είναι το ακόλουθο:

«Προς: Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Ο.

Το διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας

Δήλωση παραίτησης Σταθόπουλου Αριστείδη

Με την παρούσα επιθυμώ να σας υποβάλλω και παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παραίτησή μου τόσο από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. της ΕΠΟ, όσο και από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας και πάσα άλλη σχετική με το ποδόσφαιρο ενασχόλησή μου.

Με εκτίμηση

Αριστείδης Σταθόπουλος».

 

Τελευταία Νέα