Και ο Μπίλιτς στο... τραπέζι για Ολυμπιακό

Και ο Μπίλιτς στο... τραπέζι για Ολυμπιακό

Και ο Μπίλιτς στο... τραπέζι για Ολυμπιακό

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr και ο Κροάτης τεχνικός, Σλάβεν Μπίλιτς, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Βίτορ Περέιρα είναι υπ' ατμόν και όπως όλα δείχνουν μετά τον τελικό του Champions League στο Βερολίνο, η επιστροφή των Μαρινάκη, Βρέντζου, Ισά και Καρεμπέ στην Ελλάδα θα φέρει εξελίξεις στην διαδοχή του ερυθρόλευκου πάγκου. Ήδη τα ονόματα των Καπαρός, Γκράθια, Βίκτορ (δήλωσε άγνοια στο Gazzetta) και Ρούντι Γκαρσία γράφονται στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr στην μακροσκελή λίστα έρχεται να προστεθεί κι αυτό του Σλάβεν Μπίλιτς.

Μία περίπτωση που προτάθηκε στην διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο 46χρονος Κροάτης τεχνικός ήταν για δύο χρόνια στην Μπεσίκτας, ενώ δημοσιεύματα τον θέλουν να αναλαμβάνει την Γουέστ Χαμ, που έχει υπηρετήσει και ως παίκτης. Ο κόσμος των «Σφυριών» τον θέλει πολύ ως επιλογή αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο αναφορικά με τον άνθρωπο που θα πάρει τη θέση του Σαμ Αλαρνταϊς.

Ο Μπίλιτς εκτός από την Μπεσίκτας έχει δουλέψει και σε Ρωσία αλλά και την Εθνική Κροατίας. Έχει ποσοστό 53,5% σε νίκες, 23,5 % σε ισοπαλίες και 23 % σε ήττες. Το πλέον αγαπημένο του σύστημα είναι το 4-2-3-1. Ως παίκτης έχει κάνει μία αρκετά σημαντική καριέρα, έχοντας αγωνιστεί σε πρωταθλήματα σαν το αγγλικό και το γερμανικό.

* Για τον Ολυμπιακό έχει διαρρεύσει και το όνομα του Μίρον Μάρκεβιτς, τεχνικού της Ντνίπρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα