«Πρόταση του Αστέρα για Παλάσιος»

Gazzetta team
«Πρόταση του Αστέρα για Παλάσιος»

bet365

Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει ότι ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται να καταθέσει τρία εκατομμύρια δολάρια για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος της Μπόκα Τζούνιορς!

Οι καλές επαφές του Αστέρα Τρίπολης με τις αγορές της Λατινικής Αμερικής είναι δεδομένες και πληροφορίες που προέρχονται από ρεπόρτερ της ομάδας του Μπουένος Άιρες κάνουν λόγο για δίαυλο επικοινωνίας με τους Αρκάδες για τον Παλάσιος.

Ο 23χρονος επιθετικός της Μπόκα θεωρείται ένα εξαιρετικά εξελίξιμο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου και τα ρεπορτάζ θέλουν τον Αστέρα να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων για την απόκτησή του, δηλαδή περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Τη δεδομένη από την ομάδα του Αστέρα δεν επιβεβαιώνουν κάτι, ενώ το ποσό που χρειάζεται για την απόκτηση του Παλάσιος θεωρείται σχεδόν απαγορευτικό. Εκτός αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την υπέρβαση.

Ο Παλάσιος ξεκίνησε από τις μικρές ομάδες της Μπόκα και τον Ιανούαριου του 2013 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπόυτο, περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Μπλάντι. Τη χρονιά εκείνη, αφού έκανε ντεμπούτο και στο Πρωτάθλημα, δόθηκε δανεικός στην Ουνιόν Σάντα Φε, με την φανέλα της οποίας σημείωσε 9 γκολ σε 39 ματς.

Μετά την καλή σεζόν του, ο Τούκου επέστρεψε στην Μπόκα, έπαιξε μερικά φιλικό και για έξι μήνες πήγε στην Άρσεναλ Σαραντί, ο οποίος ανανεώθηκε. Επέστρεψε μετά από 2 γκολ σε 18 συμμετοχές.

Ο τραυματισμός του Παβόν έκανε τον Αρουαμπαρένα να ζητήσει την επιστροφή του. Το πρώτο του φιλικό ήταν απέναντι τη Ρίβερ Πλέιτ, με την οποία σημείωσε ένα γκολ και έβγαλε μια ασίστ. Στο τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε πως παρότι υπήρχαν προτάσεις από το εξωτερικό, αποφάσισε να μείνει για να διεκδικήσει μια θέση βασικούς στους σεϊνέσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα