Μπενίτεθ: «Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Μπενίτεθ: «Επέστρεψα στο σπίτι μου»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπενίτεθ: «Επέστρεψα στο σπίτι μου»

bet365

Φανερά συγκινημένος και με τα λόγια να βγαίνουν με δυσκολία από τα χείλη του, ο Ράφα Μπενίτεθ ανέφερε ότι επέστρεψε στο σπίτι του, κατά την παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τη «βασίλισσας» επιστρέφοντας στον σύλλογο έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια και θα κρατήσει το «τιμόνι» στη θέση του Κάρλο Αντσελότι που απομακρύνθηκε και αποφάσισε να κάνει διάλειμμα από το ποδόσφαιρο, ελέω και της επέμβασης στην οποία πρέπει να υποβληθεί.

Κατά την παρουσίασή του, λοιπόν, ο Ράφα Μπενίτεθ είχε να πει:

«Είναι πολύ όμορφη μέρα για εμένα. Επέστρεψα στο σπίτι μου... Είναι από τις στιγμές που δεν ξέρω τι να πω και τι πρέπει να πω... Ελπίζω η Ρεάλ να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να καταφέρουμε να πάρουμε τίτλους. Η Μαδρίτη είναι το σπίτι μου και ευελπιστώ όλα να πάνε καλά».

Από την πλευρά του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ που πήρε πρώτος το λόγο για να μιλήσει για το νέο κόουτς της Ρεάλ, ανέφερε:

«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και ευελπιστούμε να μας κάνει ακόμα καλύερους ο νέος προπονητής. Η ιστορία της Ρεάλ, μάς έχει διδάξει ότι ποτέ τίποτα δεν είναι αρκετό και συνεχώς θέλουμε νέες επιτυχίες. Έχουμε τη χαρά να έχουμε προσλάβει πλέον έναν από τους καλύτερους τεχνικούς στον κόσμο. Ο κ.Μπενίτεθ ζει για το ποδόσφαιρο, είναι απόλυτος επαγγελματίας και είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μαζί του τις επόμενες προκλήσεις».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα