«Παράθυρο» Γκαλίτσιου για Παναθηναϊκό

«Παράθυρο» Γκαλίτσιου για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
«Παράθυρο» Γκαλίτσιου για Παναθηναϊκό

bet365

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προχώρησε στην απόκτηση του Γιενς Βέμερ, όμως ο Γιώργος Γκαλίτσιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν εκ νέου οι συζητήσεις.

Το όνομα του Γιώργου Γκαλίτσιου έπαιξε πολύ δυνατά τον χειμώνα για τον Παναθηναϊκό, όμως την προηγούμενη εβδομάδα οι «πράσινοι» προχώρησαν στην απόκτηση του Γιενς Βέμερ για την θέση του δεξιού μπακ.

Ο έμπειρος αμυντικός όμως, σε συνέντευξή του στο site «sportmagazine.knack.be» δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και πάλι οι συζητήσεις: «Η Λοκερέν και εγώ, κατά την διάρκεια της σεζόν καθίσαμε δύο φορές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά προτίμησα να περιμένω. Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές. Κατά την διάρκεια του χειμώνα υπήρχαν επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά σταμάτησαν για προσωπικούς λόγους. Ίσως τώρα να αρχίσουν ξανά».

Όσο για την οικονομική κατάσταση στην χώρα μας, είπε: «Η τωρινή εικόνα της Ελλάδας δεν είναι σωστή. Τα ευρωπαϊκά media είναι προκατειλημμένα στην παρουσίαση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, που δεν είναι τόσο φτωχή. Έχουμε πολλούς φυσικούς πόρους και κάνουμε δουλειές με Γερμανία, Ρωσία, ΗΠΑ, ενώ η ευνοϊκή γεωγραφική θέση μας μάς καθιστά ένα σπουδαίο εμπορικό λιμάνι».

Τέλος, μιλώντας για την μεταγραφική φιλοσοφία των ομάδων, τόνισε: «Το πρόβλημα πολλών ελληνικών ομάδων ήταν ότι χρησιμοποίησαν πολλούς ξένους και έδωσαν μεγάλα συμβόλαια, κάτι που πλέον έχει αλλάξει. Δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στα δικά τους παιδιά, τα οποία είναι φθηνότερα. Εγώ όταν έπαιξα στον Ολυμπιακό δεν είχα προβλήματα με πληρωμές. Κάποιοι σύλλογοι, την είχαν αυτή την φήμη, αλλά ανάλογες καταστάσεις δεν υπάρχουν και σε άλλες χώρες;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα