«Κοιτάζει Λουγκάνο ο Παναθηναϊκός» (vid)

«Κοιτάζει Λουγκάνο ο Παναθηναϊκός» (vid)

Νίκος Ρόλλας
«Κοιτάζει Λουγκάνο ο Παναθηναϊκός» (vid)

bet365

Δημοσίευμα από την Σουηδία αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ντιέγκο Λουγκάνο που μένει ελεύθερος από την Χάκεν.

Έναν γνωστό όνομα στους φίλους του Παναθηναϊκού, ήρθε και πάλι στο μεταγραφικό προσκήνιο. Αυτό του Ντιέγκο Λουγκάνο, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «πράσινους» στα χρόνια της πολυμετοχικότητας, χωρίς ωστόσο η υπόθεση του να προχωρήσει.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του site «fotbollskanalen» αναφέρει πως 34χρονος πλέον κεντρικός αμυντικός που στα τέλη Μαρτίου υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με την Χάκεν, ενδιαφέρει τους «πράσινους» που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Οι Σουηδοί φυσικά θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, καθώς, όπως αναφέρει ο μάνατζέρ του Ουρουγουανού, υπάρχουν αρκετές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες.

To who is who
Ο Ντιέγκο Λουγκάνο ήρθε από την Λατινική Αμερική στην Φενέρμπαχτσε το 2006, με την Τουρκική ομάδα να πληρώνει 7,5 ευρώ για την απόκτησή του. Εκεί έμεινε για 5 χρόνια πριν πάει το 2011 στην Παρί Σεν Ζερμέν αντί 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Το 2013 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μάλαγα, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου πήγε στην Γουέστ Μπρομ. Εκεί κάποια προβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να δείξει την αξία του, με αποτέλεσμα τον Μάριο να μείνει ελεύθερος και να πάει στην Χάκεν.

Mε την Εθνική Ουρουγουάης είχε συνολικά 95 συμμετοχές, 9 γκολ, ενώ έχει διατελέσει και αρχηγός της. Μάλιστα το 2011 κέρδισε και το Copa America.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα