Στην πόρτα της εξόδου ο Παντίδος

Θοδωρής Βασίλης
Στην πόρτα της εξόδου ο Παντίδος

bet365

Την πόρτα της εξόδου δείχνει στον Νίκο Παντίδο ο Πανιώνιος με τους «κυανέρυθρους» να του γνωστοποιούν ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Καίει το μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ήταν κοινό μυστικό ότι ο Νίκος Παντίδος δύσκολα θα ήταν ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και την επόμενη σεζόν. Και αυτό γιατί ο εκ των αρχηγών της ομάδας είχε μπει στο περιθώριο με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά και από ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει ο 24χρονος άσος.

Έτσι, στα πλάνα του για τη νέα σεζόν ο Παντίδος δεν υπολογίζεται κι ενημερώθηκε να βρει ομάδα. Ο παίκτης πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο και θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με την διοίκηση για να το λύσει.

Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας το βάρος θα πέσει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι εκεί όπου υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα μετά τις αποχωρήσεις των Γιάννου, Φούντα (στον Αστέρα Τρίπολης και οι δύο) και Κολοβού (επέστρεψε στον Ολυμπιακό).

Πρόθεση των διοικούντων είναι να κρατήσουν τον Αριέλ Ιμπαγάσα αν τελικά ο ίδιος αποφασίσει να μην κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Επίσης, στο στόχαστρο της ομάδας βρίσκονται και ο Λεοζίνιο ο οποίος αποχώρησε από την Καλλονή, καθώς και ο Γιουσούφ του Εργοτέλη ο οποίος εντυπωσίασε φέτος με τους Κρητικούς.

Όσον αφορά την επίθεση δύο είναι τα ονόματα που παίζουν, αυτό του Μάντζιου και του Πετρόπουλου και μάλιστα έχει κατατεθεί ήδη πρόταση στον πρώην άσο του Λεβαδειακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα