ΠΑΟΚ: Εγγύηση 20 εκατ. ευρώ σε Άρνεσεν!

ΠΑΟΚ: Εγγύηση 20 εκατ. ευρώ σε Άρνεσεν!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εγγύηση 20 εκατ. ευρώ σε Άρνεσεν!

bet365

Την εξασφάλιση της διαχείρισης ενός μπάτζετ που θα φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ έχει ο Φρανκ Άρνεσεν, για να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα.

Έτοιμος να εκτοξεύσει το μπάτζετ του εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η έλευση του Φρανκ Άρνεσεν, αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στη δομή και τη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος και ο Δανός φαίνεται πως έχει πάρει τις απαραίτητες εγγυήσεις για ένα σημαντικό μπάτζετ, προκειμένου να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο νέος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει εξασφαλίσει τη διαχείριση ενός μπάτζετ που θα φτάνει τουλάχιστον τα 20 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει ανάψει φυσικά το πράσινο φως. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φαίνεται πως έχει πειστεί για τις ικανότητες του Άρνεσεν και θέλει να επενδύσει στις ικανότητές του, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει σε βάθος τριετίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα