Εξετάζει Σέσαρ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Εξετάζει Σέσαρ ο Παναθηναϊκός

bet365

Ο Μπόστιαν Σέσαρ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του εξετάζεται για την καρδιά της «πράσινης» άμυνας.

Η ενίσχυση των μετόπισθεν μετατρέπεται πλέον σε προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό, μετά και την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Μίκαελ Εσιέν. Οι «πράσινοι» ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Γκόρντον Σίλντενφελντ που αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την ομάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως προτάθηκε ο αρχηγός της εθνικής Σλοβενίας Μπόστιαν Σέσαρ.

Ο 32χρονος σέντερ μπακ έχει μία γεμάτη πενταετία στη Serie A, με τα χρώματα της Κιέβο, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Γκρενόμπλ, Γουέστ Μπρομ, Μαρσέιγ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ μεταξύ άλλων. Ο Σέζαρ είναι διεθνής 82 φορές, με 6 γκολ και έχει ανάλογο «σκαρί» με τον Σίλντενφελντ, αφού βλέπει τον κόσμο από τα 1,91μ.

Σύμφωνα με το Goal, ο Σλοβένος αμυντικός έχει προταθεί και εξετάζεται, χωρίς όμως να έχουν ακόμη ληφθεί οριστική απόφαση ή να υπάρχουν επαφές σε προχωρημένο στάδιο. Φύσσας και Βόκολος θα εξετάσουν προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις που έχουν υπόψιν τους κυρίως από την ιταλική και την ισπανική αγορά, πριν προχωρήσουν στις τελικές ενέργειες. Στόχος είναι ο βασικός αμυντικός να βρίσκεται στην προετοιμασία από την αρχή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα