Κάτσε: «Είναι τελικός»

Κάτσε: «Είναι τελικός»

Gazzetta team
Κάτσε: «Είναι τελικός»

bet365

Ο Έργκους Κάτσε χαρακτήρισε τελικό το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι σε περίπτωση ήττας «τελειώνουν όλα» για τον ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω πως πρέπει να μπούμε από την αρχή αποφασισμένοι. Παίζουμε στην έδρα μας, είναι ένα παιχνίδι τελικός, αν χάσουμε τελειώνουν όλα. Πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο επόμενο παιχνίδι στην Τρίπολη και να πάρουμε τη δεύτερη θέση» ήταν τα πρώτα λόγια του Αλβανού χαφ στην κάμερα της Nova.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Είμαστε ομάδα. Πρέπει και οι έντεκα παίκτες που θα παίξουν να βγάλουν πάθος, εγωισμό και προσωπικότητα. Είναι στο χέρι μας να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει ελπίδα, αν πάρουμε δύο νίκες παίρνουμε τη δεύτερη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα