Tέλος από Ολυμπιακό ο Λεάντρο

Tέλος από Ολυμπιακό ο Λεάντρο

Tέλος από Ολυμπιακό ο Λεάντρο

bet365

Παρελθόν και επίσημα από τον Ολυμπιακό αποτελεί από το απόγευμα της Τρίτης ο νεαρός Βραζιλιάνος Λεάντρο. Έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες Super League και εξωτερικό.

Ο 21χρονος υψηλόσωμος αμυντικός που επί της ουσίας δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και ο οποίος πήγαινε από δανεισμό σε δανεισμό έλυσε και τυπικά το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ο Λεάντρο πλέον κοιτάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη έχει τρεις προσφορές από καλές ομάδες της Super League και δύο από εξωτερικό. Κομβικό ρόλο για την καριέρα του θα παίξει το πότε θα πάρει το ελληνικό του διαβατήριο. Κάτι που μπορεί να γίνει από τον Σεπτέμβριο και μετά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα