Αν παρανομήσετε... πέφτετε!

Αν παρανομήσετε... πέφτετε!

Αν παρανομήσετε... πέφτετε!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει με βάση τον ΚΑΠ και την προκήρυξη του πρωταθλήματος και ΟΧΙ σκέψεις, θέλω και επιδιώξεις διάφορων ανευθυνουπεύθυνων

Καθημερινά ακούω και διαβάζω απίστευτα πράγματα αναφορικά με το δικαιότατο αίτημα του ΑΡΗ. Είναι ξεκάθαρο ότι το σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι σαθρώτατο. Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ο ΑΡΗΣ έχει δίκιο 100% βάση της νομοθεσίας, του ΚΑΠ, αλλά και της προκήρυξης του πρωταθλήματος για την σεζόν 2015-16.

Μέχρι τώρα η πλευρά του ΑΡΗ συνάντησε τον κ. Κοντωνή, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της νομιμότητας ξεκάθαρα. Συναντήθηκε με τον κ. Καλογιάννη, που την Παρασκευή έχει θέμα αναδιάρθρωσης στην Λίγκα του, αλλά στην συνάντηση με τον κ. Κάλας δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσει τη νόμιμο οδό.

Υπήρξε η συνάντηση με τον κ. Γκιρτζίκη που τόνισε ότι έχει δίκιο ο ΑΡΗΣ, αλλά είπε ότι έχει άλλους 20 που ψηφίζουν στο ΔΣ. Δηλαδή είσαι πρόεδρος στην ΕΠΟ, ξέρεις ότι έχει δίκιο ο ΑΡΗΣ, ξέρεις ότι ο ΚΑΠ είναι συγκεκριμένος και αναφέρεις ότι δεν ξέρεις τι θα ψηφίσουν οι...άλλοι στο ΔΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ Ο ΚΑΠ ΚΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ αυτό το οποίο περιμένουμε οι περισσότεροι είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

Βγαίνει ο Πρόεδρος της Λίγκας κ. Μποροβήλος, ο οποίος μάλιστα ψηφίζει κιόλας στο ΔΣ της ΕΠΟ και λέει, εγώ θέλω 16 ομάδες στην football league. Βγαίνει ο σύμβουλος της ΕΠΟ, Βουρβάχης και λέει δε νομίζω η προκήρυξη να λέει για μπαράζ ή ο ΚΑΠ είναι κάτω από την προκήρυξη και μπορεί να γίνει το πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ θα ψηφίσουν τι θα γίνει τελικά;;;;;;;;;

Ο ένας γράφει για...σκέψεις της ΕΠΟ, ο άλλος γράφει ότι θέλει 16 ή 18 ή 8 ομάδες, ο τρίτος το μακρύ και το κοντό του. Βέβαια τεράστια ευθύνη έχουν και διάφοροι...καλοπροαίρετοι σε ΜΜΕ που προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Όταν πχ βγαίνει αυτός που μιλάς και λέει κάτι που αντιτίθεται στο νόμο και τον ΚΑΠ του το επισημαίνεις on air, δεν το αφήνεις να αιωρείται για να τρελαίνεται ο κόσμος. Ο στόχος φυσικά ορισμένων είναι αυτό ακριβώς. Να τρελαίνεται ο κόσμος και ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.

Τα πράγματα στην περίπτωση του ΑΡΗ είναι απλά υπό μία προυπόθεση. Εφόσον ΟΦΗ, Νίκη Βόλου και όποια άλλη ομάδα δηλώσουν Γ εθνική, ο ΑΡΗΣ είτε πρέπει να ανέβει απευθείας, είτε να γίνουν μπαράζ.ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΠ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 15-16 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΓΣ ΤΗΣ ΕΠΟ.

Αν η κάθε football league ψηφίσει αναδιάρθρωση θα γίνει ότι και το 2013. Ένα μήνα μετά ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΑΡΗΣ στο τακτικό διαιτητικό της ΕΠΟ.

Αν το ΔΣ της ΕΠΟ ψηφίσει κάτι διαφορετικό από αυτό που λέει ο ΚΑΠ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Ή ΜΗ ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, τότε ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ.

Και τότε ο κ. Κοντωνής που τάχθηκε υπέρ της εφαρμογής της νομιμότητας θα έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ. Αν παρανομήσετε κύριοι, τότε θα πέσετε από διοίκηση. Ο ΑΡΗΣ θέλει την εφαρμογή των νόμων και των κανονισμών. Είναι απίστευτο μόνο που το συζητάμε. Μία φορά να ευνοείται ο ΑΡΗΣ από τους νόμους και ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση και του κόσμου του ΑΡΗ για τις 10 Ιουνίου. Ως επίλογο σας παραθέτω τα ονόματα των 21 ανθρώπων που καλούνται ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ή να τραβήξουν ένα άλλο δρόμο αναλαμβάνοντας και την ευθύνη των πράξεών τους.
Γιώργος Γκιρτζίκης (Πρόεδρος), Ε.Τοπολιάτης (Αναπ. Πρόεδρος), Γ.Μποροβήλος (Α’ Αντιπρόεδρος), Ε.Μαζαράκης (Β' Αντιπρ.), Π.Δημητρίου (Γ' Αντιπρόεδρος), Χ.Καραβασίλης (Ταμίας), Κ. Γκίτσιος (Αναπ. Ταμίας), Π.Παπανικολάου (Εκτ.Γραμμ.), Γ. Βούρβαχης, Αργύριος Βούλγαρης, Δ.Γαβριηλίδης,,Γεώργιος Καραμελίδης, Ιωάννης Οικονομίδης, Ι.Παπακωνσταντίνου, Ανδρέας Προβατάς, Νικόλαος Προύντζος, Αριστείδης Σταθόπουλος, Μιχαήλ Τζανόπουλος, Ιάκωβος Αγγελίδης (Εκπρ. SL), Δημήτριος Αγραφιώτης (Εκπρ. SL), Σ.Καλογιάννης (Εκπρ. Β'-Γ').

Όπως καταλαβαίνετε αρκετοί από τους κυρίους έχουν περάσει πρόσφατα από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, ελπίζω να μην χρειαστεί να περάσουν και από τον υπολογιστή μου...ξανά!

ΥΓ1 Στο παιχνίδι ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΑΕΚ υπήρξε διακοπή, ξύλο με τα ΜΑΤ, δακρυγόνα κτλ κτλ κτλ κτλ. Κύριε Υπουργέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου!

ΥΓ2 Είναι πραγματικά απίστευτο, αλλά αλήθεια. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ επειδή απλά λέει τα αυτονόητα για την εφαρμογή των νόμων, είναι υπέρμαχος των θέσεων του ΑΡΗ. Τώρα όμως που δεν είναι πρόεδρος της ΕΠΟ...

ΥΓ3 Στις 6-19 Ιουλίου στην Κατερίνη, την Βέροια και την Λάρισα θα διεξαχθεί το EURO U19. Αν θέλετε να ξεφτιλιστείτε παγκοσμίως, παρανομήστε! Θα είναι ωραία...κιτρινόμαυρα τα γήπεδα!

YΓ4 Δυο δρόμοι υπάρχουν. Ο πρώτος εφαρμόζετε τους νόμους και ο ΑΡΗΣ ανεβαίνει τώρα. Ο δευτερος είναι να παρανομήσετε και ο ΑΡΗΣ να δικαιωθεί κατά τον Αύγουστο με ότι αυτό συνεπάγεται. Για όλους όμως...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!