Στην Αθήνα ο Εσιέν! (vids+pics)

Στην Αθήνα ο Εσιέν! (vids+pics)

Βασίλης Τσίγκας
Στην Αθήνα ο Εσιέν! (vids+pics)

bet365

Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα... πάτησε Αθήνα ο Μίκαελ Εσιέν! Το gazzetta.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και κάλυψε με ρεπορτάζ, φωτογραφίες και video την υποδοχή!

Στο άκουσμα της πιθανής μεταγραφής του Μίκαελ Εσιέν, οι φίλοι του Παναθηναϊκού το λιγότερο ενθουσιάστηκαν και με το δίκιο τους φυσικά, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη με ένα απίστευτο βιογραφικό που έχει παίξει στις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη και έχει υπάρξει ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής του Ζοσέ Μουρίνιο.

Το μεγάλο του όνομα Γκανέζου έκανε κάποιους να πιστεύουν πως ίσως τελικά δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη αυτό το φλερτ και όταν οριστικοποιήθηκε πως υπήρξε συμφωνία και ο Εσιέν θα ερχόταν Ελλάδα, υπήρξε τεράστια ικανοποίηση. Μια ικανοποίηση που φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στην υποδοχή που του έγινε. Περισσότερα από 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν υπομονετικά περισσότερες από 4 ώρες στα Σπάτα για να δουν από κοντά και να υποδεχθούν το νέο (αν όλα πάνε καλά) σταρ της ομάδας τους.

Αρχικά η ώρα άφιξής του ήταν προγραμματισμένη για τις 22:10 και παρότι υπήρξε πάνω από δύο ώρες καθυστέρηση, ο κόσμος όχι απλά δεν έφυγε, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και περισσότερος. Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν και μόλις εμφανίστηκε ο Γκανέζος έγινε χαμός με το «Μιχαλάκη είσαι τρέλα με την πράσινη φανέλα» να ήταν το πρώτο που ακούστηκε. Δεκάδες καπνογόνα άναψαν με τον Γκανέζο να ζει στιγμές αποθέωσης. Στιγμές που έδειχνε να τις χαίρετε και με το παραπάνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα