Και Ιταλοί για Ανδρεόπουλο

Και Ιταλοί για Ανδρεόπουλο

bet365

Όλο και μεγαλώνει η λίστα με τους μνηστήρες για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, που ήδη έχει απασχολήσει πολλές ομάδες στην Ελλάδα και ήρθε η ώρα να ασχοληθούν με την περίπτωσή του και οι Ιταλοί!

Από τα πιο καυτά ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου έχει γίνει ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος. Ο νεαρός μέσος, βρέθηκε πολύ κοντά στην ΑΕΚ, αλλά για την δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και οι Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ.

Όσο όμως ο Ανδρεόπουλος δεν κλείνει κάπου, τόσο αυξάνονται και οι μνηστήρες. Αυτή τη φορά μάτια από το εξωτερικό έχουν εντοπίσει τον Έλληνα μέσο και τον έχουν ψηλά στη λίστα. Συγκεκριμένα μιλάμε για ομάδες της Ιταλίας που φαίνεται να παρακολουθούν τον άσο της Κέρκυρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα